Nyt virkkasinkin eläimen, jota en ollut vielä koskaan virkannut. Malli otettu Kerry Lord- Veikeät virkatut eläimet -kirjasta. Tukka ja häntä olisi pitänyt tehdä jotenkin ketjusilmukkalenkeillä, mutta halusin tehdä tähän tyyliin langanpätkillä.

Aasihyv%C3%A4.jpg

Ja hei! Suomalaisesta kirjakaupasta pystyi taas tilaamaan tätä kirjaa! Olen metsästänyt sitä Huutonetistä ja joka paikasta, mutta en ole mistään löytänyt suomeksi. (Muilla kielillä en virkkausslangia osaa, vaikka voisihan sitäkin opetella.) Eilen tämä kirja oli taas saatavilla, ja TOSI hyvässä tarjouksessakin tuolla suomalainen.com sivulla. N.18e tuli postikuluineen tilaus maksamaan, ja ensi viikolla mulla pitäisi sitten vihdoin olla ihan ikiomana tuo ihana kirja!!! Jei! ^

Olen joutunut aina kaukolainaamaan sitä kirjastosta. Se on jo kolmannen kerran mulla nyt lainassa. Kirjastontätikin ihastui siihen, että "Onpa ihana kirja! Mun pitää lainata tää sun jälkeen!" :)

AASIsivuter%C3%A4v%C3%A4.jpg

Syksyllä on tulossa Kerryltä ihan uusi eläinaiheinen virkkauskirja. Siinä on jotain eksoottisempia eläimiä, niin ei se oikein mua kiinnostanut ensi vilkaisulta. No nyt siinä olisi ainakin se pystykorvainen jänis, joka puuttui tästä ekasta kirjasta. Ohoh, meneepä nyt mainostukseksi ^_^' Jatketaan tällä aasi-aiheella nyt:

AASItakaa.jpg

Aasiter%C3%A4vin.jpg

"Nessu" kysyikin, teenkö myös Morson. :D Aasi ja Morso oli ja on edelleen mun lempi lastenkirja. Ei nyt edes puhuta siitä Pikkukakkosen kammottavasta Morsosta! o_O Mutta se Tuula Kallioniemen kirja ja sen alkuperäinen idea on aivan ihana.

Tässä vielä yksi kuva aasista:

Aasi1kuva.jpg

Ehkä hän joskus vielä saa pikku Morso-kaverin! :)