Tein puolikaskissalleni Lillille tällaisen perhoslelun, kun Lilli tykkää tällaisista narukeppi-saalistusleluista:

KissanleluPERHONEN.jpg

Tänään oli jo tarkoitus tulla taas eläinotus-postaus, mutta lanka loppui kesken juuri viimeisen osan virkkauksen puolivälissä, höh! Eli pitää käydä ostamassa lankaa lisää.

Lisäksi olen virkkaillut tällaista työtä, josta oli ensin tarkoitus tulla verhokappa, mutta ehkä laitankin tämän siihen kapeaan ikkunaan. Se on sellainen tosi matala pitkula-ikkuna, ja tällä hetkellä tämä olisi korkeudelta jo riittävä siihen. Mutta olisiko pitänyt laittaa vain yhdenlaisia palasia koko rivi? Sitä pitänee sitten siellä paikan päällä mallailla.

Kappavoieip%C3%A4iv%C3%A4ys.jpg

Hups, oli jäänyt räikeä päiväysasetus päälle kameraan! ^_^' Muutenkin hämäräperäinen kuva, mutta ei tämä ole vielä edes virallinen valmiin työn esittely. Ehkä tuosta tuleekin vielä vaikkapa koristetyynynpäällinen tai mikä lie.

Me ollaan siis muuttamassa uuteen kotiin!!! ^‿^ Sinne voin tehdä kaikenlaista uutta itsekin. Pitää lainata kirjastosta virkkauskirjoja ja saada sisustusinspiraatiota niistäkin. Värimaailma tulee taas olemaan kesäinen, ja mummopirttihän siitä taas tulee, kun tykkään maalaisromanttisesta sisustuksesta. Talvisin on tosin ollut tähtiharrastajaluonne sisustuksessa vallassa, mutta keväällä vaihdan aina kesäisempiin väreihin. Sinistä, vihreää...

Mun unelmatalosta vapautui ihan parhaassa kohtaa oleva asunto. On hyvä äänieristys, paras sijainti, kukaan ei kävele minkään ikkunan takana, valoisa, tykkään eniten just sen tyyppisistä taloista... Tähän taloon silloin muinoin alunperinkin halusin päästä. Nyt vihdoin se onnistuu! Olen niin tajuttoman onnellinen tästä muutosta, vaikka muuttaminen on aina raskasta ja pitää muistaa soittaa sinne ja tänne. Iloisella täpinäenergialla se sujuu! <3

Tällä viikolla alkaa muutto, niin saa nähdä milloin ehdin sen eläinotuksen valmiiksi tehdä, kuvata, kuvat rajata ym. ja tänne lisätä juttujen kera. Lisäksi mun oli tarkoitus alkaa yhteen ikuisuusprojektiinkin (virkkaustyö sekin), mutta ehkä kaikenlainen virkkailu uutta kotia varten menee nyt muiden käsitöiden edelle! :) Laitanko niitä kotivirkkauksiakin tähän blogiin, vai siihen "hemuliblogiin"? ;)