Niin se laukku, jota aloin tänään virkkaamaan... ^_^'

Tässä se nyt on:

ISO%C3%A4itierilainen22.jpg

Kun neliöitä virkatessa mietin, että nykyinen tähtilaukkuni on niin rakas, etten sitä itse virkkaamaanikaan vaihtaisi... Niin siinä sitten keksin niinkin hurjan idean, kuin että tekisin taas isoäidinneliöistä tossut, mutta tällä kertaa jokainen palanen olisi erilainen! :D Yleensähän näissä käytetään kahta väriä. No, kokeilin erinäköisiä palasia ja kohta niitä olikin se tarvittavat 6 tehtynä.

Nyt päätin yhdistää palat erottuvalla langalla (valkoinen), enkä tälläkään kertaa yhdistänyt virkkaamalla, vaan neulalla. Nyt virkkasin neliöt 3-koukulla. Olin vähän pihalla että miten saisin hienoimmat palat päällypuolelle osumaan. Taaskin käytin samaa ohjetta kuin edellisissä isoäidinneliötossuissa (siinä postauksessa on linkki ohjeeseen). Virkkasin vielä tuollaisen nauhan rusetiksi tuohon. Jotkut tekee tupsupallon tuohon kohti tossua. Edellisiin en laittanutkaan mitään.

Iso%C3%A4ititossuerilainen.jpg

Tälle ei ole vielä paria tehtynä, mutta tällä tyylillä palatossut on niin nopea tehdä, että ei tämä kauan joudu pariaan odottelemaan! ^‿^

Pohjan palaset ei nyt näy näissä kuvissa. Aurinko on jo niin laskussa, että päätin jättää valoisemmalle ajalle lisäkuvien kuvaamiset. Voisinko olla niin hurja, että tämän pariin laitan eri järjestyksessä palaset kiinni toisiinsa? :D Olisin sittenkin halunnut pohjaan jääneen palasen tuoksi etupalaksi. Jos toisessa tossussa palojen järjestys olisikin eri. Hmm.

Langat 7-veljestä, paitsi vaaleansininen on Muumi-lankaa.

 

~ MUOKKAUS 22.5. ~

Valmista on! Vasemmassa jalassa on tänään valmistunut tossu. Tein siitä erilaisen kuin ensimmäisestä. Tässäkin tossussa jokainen palanen on erilainen. Nuo valkoiset rusetit jäi nyt pöhkösti mykkyrälle kuvaan :P Oli hiukan haasteellista kuvata omia jalkoja. En tiennyt, että minusta vielä joskus tällainenkin jalkamalli tulisi! ^^'

VALMIIT2neli%C3%B6.jpg