Jee, tänään opin miten tähti virkataan! ^^

T%C3%A4htivirkattu.jpg

Löysin tällaisen selkeän virkkausohjeen tästä Prinsessajuttu-blogista: http://www.prinsessajuttu.fi/2013/02/virkkaa-tahtia-ohje.html

En tohdi näitä silittää suoriksi, koska käyttämässäni langassa on ohut kimallelanka seassa. Pitänee liiskata nämä tasaiseksi jonkun paksun kirjan välissä.

T%C3%A4htinauha.jpg

Nyt voin sitten tehdä vaikka mitä tähtiaiheisia juttuja! ^^ Tähtitossuja, tähtilaukkuja, tähtityynynpäällisiä, tähtipeittoja, tähtipatalappuja... Kiinnittää vain tällaisen virkatun tähden aina haluamaansa kohtaan.

Niin, meillähän sitten kuitenkin jäi valtaan tähtiaihe uudenkin makuuhuoneen puolelle, vaikka muu asunto on kesäisempään tyyliin sisustettu. Tämä tähtinauha olisi tarkoitus kiinnittää seinään. Tämä oli tällainen harjoitustyö, mutta kiva tästäkin tuli. Seuraavaksi teen silitettävällä langalla, jotta saa tähdet ihan suoriksi.

En yhtään muistanut miten puolipylväs ja kaksoispylväs tehdään, ja olen vältellyt virkkaustöitä joissa sellaisia tarvitaan. Mutta nyt kun oli kyse tähdestä, minä vihdoin vaivauduin etsimään opastusvideoita siitä miten nämä pylväät tehdään. Ja kun sai katsoa toisen näyttävän mallia, niin helposti ohje jäi päähän! :) Nyt osaan jo virkata ihan ulkomuistista tähden. Jättiläismäiset kiitokset Prinsessajuttu-blogille tästä inspiroivasta, kauniista ohjeesta! <3 ^^