Nyt on ollut tässä blogissa hiljaisempi kuukausi, niin julkaisenpa tänne välillä jo jotain kuulumisia.

Olen vihdoin alkanut tekemään mattoa. Ensin aloin tekemään pyöreää mattoa pylväsympyrästä laajentaen. Sitten purin koko työn ja ajattelinkin tehdä isoäidinneliömaton. Hmm.

mit%C3%A4s.jpg

Tämä kuitenkin näyttää minun silmissä siltä, että tuollaisella matolla ei ole kiva seistä/kävellä. Vaarallisia aukkojakin, joihin kuitenkin varvas tökkää, sitten kaatuu ja sen pituinen se. ^_^'

En vielä ole päättänyt maton lopullista ulkomuotoa. Taidan tämänkin purkaa ja sittenkin tehdä alunperinkin haaveilemani pyöreän maton. En vain tiedä mihin tyyliin, mutta netissäkin on paljon erilaisia malleja.

 

Sitten iloinen uutinen!!!

Ensinnäkin... Katsokaa miten ihanan vauvansängyn löysin Zooplussalta! Ja sen reunalla köllöttelee minun virkkaama vauvanlelu, tuo sininen toukka-olio. Siitä oli tarkoitus tulla raitakissa, mutta tuollaisena raajattomana pötkylänä se vierii hyvin lattioita pitkin. Niinpä teinkin toukan.

toukkaolioKUUPETI.jpg

Odotamme poikakissanpentua! ^‿^ <3 Ihan pian pikkuinen jo on täällä. Nyt virkkailen jämälangoista sille palloja yms. Smirren mielestä virkatut lelut ovat tylsän hiljaisia! :D Pitäisi olla mahdollisimman äänekäs, rämisevä ja rapiseva lelu. Toivottavasti pentu tykkää virkatuistakin leluista. Voisi ostaa niihin kissanminttuakin.