Pikkuinen kissanpentu on vihdoin saapunut meille! Tässä kuvassa näkyy taaskin tuo virkkaamani sininen toukka-olio, sekä pedin edustalla uusi virkattu pallo (molempien sisuksena on vanua). Ja pedissä nukkuu meidän poikavauva, jolle ei (ehkä) vielä ole nimeä keksitty:

ekatunetlaalaa.jpg

Aivan ihana pikku poju! Smirre ensin pelkäsi tätä, mutta nyt ne jo leikkii hippaa keskenään ja syövätkin vierekkäin. Tappeluita ei ole tullut, ei edes sähinää! :) Smirre on itsekin vielä niin pentumainen, vaikka on 2v 4kk. Kyllä siitä huomasi, että se kaipaa kissakaveriakin.

Tässä pennun pallottelukuvia:

pomputtelu.jpg

p%C3%B6ksyt.jpg

Virkattupallo.jpg

Pentu onneksi tykkää kovasti virkatuistakin leluista! ^^

Pallorieha.jpg

potku.jpg

Sitten lopulta tapahtuikin väsähdys:

1unetvauva.jpg

Aivan ihanan luonteinen pentu kyllä on! Ihana nähdä miten Smirrekin piristyi kun sai kaltaistaan seuraa. Kyllä se ihmetteli Mintun poismenoa. Minä en pystynyt korvaamaan lajitoverin seuraa, vaikka miten yritin jaksaa jatkuvasti potkia palloa, leikittää ja silitellä. Nyt Smirren ei tarvitse olla enää yksin työpäivien ja muittenkaan menojen ajan. Tämä pieni pörröpöksy ilahduttaa terhakalla elämäniloisuudellaan kaikkia! <3 (Hih, ehkä olisi jo aika antaa tälle ihan oikeakin nimi!)

En kestä miten ihania otuksia kissat on!!! ^^ <3

 

- MUOKKAUS 10.7. -

"Pörröpöksy" on saanut nyt nimensä. Se on. .. .. .. .. ... .

MERLIN.jpg

Merlin.