Virkkaukset on ollut nyt aikalailla syrjässä, mutta viimein sain tämän keskeneräisenä pitkään odotelleen nuken valmiiksi:

Nukkumistuu3.jpg

Hatun keksin itse ja housuihin lisäsin tuon rusetille solmitun narun eteen. Muuten tämä nukke on tehty Kerry Lordin nukkekirjan mukaan, paitsi värit ja nuken idean taas valitsin itse. Paitaan lisäsin raitayksityiskohdat.

NukkumL%C3%84HI.jpg

Virkkaan tälle joskus vielä kengätkin. Mietin tuotakin paitaa, että pitäisikö hihat jatkaa pitkiksi? Onko nuo kädet kaljun ja palelevan näköiset? :D

Tämän nuken yritin virkata oikeapuoli ulospäin (eli työnnän koukun työn ulkopuolelta silmukkaan). Kädet virkkasin nurjiksi, koska se vaan on se nopein ja helpoin tapa minulle, ja siinä vaiheessa luulin vielä tekeväni tälle pitkät hihat käsivarsia peittämään. Noin pitkiä käsiä on vaikea sitten kääntää valmiina enää oikeinpäin. Mutta kasvot on nyt oikea puoli ulospäin. Itselle ei kyllä niin ole väliksi tuleeko näissä nurja vai oikea puoli ulospäin, mutta nyt on kokeiltu tämäkin.

Nukkupienennetty1.jpg

Harmittelin kun minulla ei ollut tälle vaaleaa lankaa tukaksi, mutta sopiihan tuo vaaleanruskeakin hyvin. Tukkalanka on hiukan pörröytynyt edestä, kun nukke on matkustanut laukussa. Tuo pörröisyysefekti on oikeastaan niin kivan näköinen, että taidankin pörröttää tuon takatukan myös! ^_^

Tässä vielä takaa kuva:

NUKKUtakaa.jpg