Tein toisenkin Fatty Lumpkin - ponin. Jottei tulisi täysin sama otsikko tälle julkaisulle kuin edelliselle, tämä on siksi nyt otsikon mukaan muka hevonen eikä poni. ;)

Nyt päätinkin, että unohdetaan maltilliset väriharmoniat ja tehdään tällä kertaa oikein iloisen värikäs poni! ^_^ Tällainen siitä tuli:

Fatty%20lumpkin%202%20v%C3%A4ri.jpg

Oli hauska tehdä, kun jokainen palanen oli erivärinen. Ei ollut niin yksitoikkoista virkata 42 afrikankukkapalasta. Vähän kyllä jännitti, että no tuleekohan tästä aivan iljettävän värikäs! ^_^' En antanut nyt minkään "sopiiko kenenkään sisustukseen-ajatusten" rajoittaa, vaan pyrin vain tekemään iloisen ponin.

Hevonen%20afrikankukista%202.jpg

Tämän Fatty Lumpkin - mallin on kehittänyt Heidi Bears. Ohjeen voi ostaa täältä:

https://www.ravelry.com/patterns/library/fatty-lumpkin-the-brave-african-flower-pony

Virkattu%20poni%20VALOA.jpg

Korvat minä taaskin ompelin kiinninäisiksi.

Puolikaskissani Lilli tuli avuksi havainnollistamaan ponin kokoa:

Afrikankukkaponi%202%20kissa.jpg

Kyllä seuraava heppa pitää taas virkata maltillisemmilla sävyillä, mutta oli hauska "irrotella" välillä. Vihdoin sain oranssinkin langan käyttöön! Niin, ja seuraavan yritän tehdä ohuemmalla langalla ja 2,0-koukulla, josta minulla ei vielä ole kokemusta. Meneeköhän se jo aivan pääkipuisen pieneksi nypläykseksi? ^_^'

Afrikankukkaponi%202%20jei.jpg

En kukkia virkkaillessa yhtään miettinyt mihin kohtaan ne sijoitan ja miten ne tulevat sopimaan toisten kukkien kanssa. Vasta sitten ponia kootessa yritin katsella, että palat joten kuten sopisivat yhteen, tai ettei tulisi liian samantapaisia kukkia ihan vierekkäin. Esim. tässä kuvassa tällä puolella on näitä vähän kylmemmän värisiä kukkia; tuota pinkkiä, violettia ja sinistä enemmän. Toisella puolen on lämpimämmän väristä kukkaa.

Tämäkin on tehty 2,5-koukulla ja 7-veljestä langoilla.

Tästä tuli ihan hauskan näköinen väripläjäys, ja tätä oli tosi hauska, jotenkin vapauttavaakin tehdä. Hullutteluvirkkaus! ^____^